搜索

[东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎

0 r' J( k# I3 ]8 r( |, m: ?6 M8 x$ c7 M+ K& `2 A
                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻)
1 Z9 m# O: y  L0 \, ]- v; ?9 N
, E% _# ^. x* w/ d7 _     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。- Q6 z; Z1 n+ u" {$ E+ E
    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。
可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。
5 J- k0 c+ w. S! p  w1 \
    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。
( @5 S7 z1 ?" B' G( M8 k: h4 c3 l
    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。
3 f+ \; u3 _; N# [" l
    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。7 [$ x3 W. i: A5 a7 \( Q( L6 B
    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?
# ^$ {& X2 d9 R
                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考). n+ @* `/ M6 ~. ^0 P& p

2 \- ]$ p% f0 g
全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)" `" C6 U! I  t2 L' N3 s
环    境:90(互动房间够晒大,充气水床垫,可惜无岛国AV观摩欣赏)6 g4 |  f. Z2 ?3 ]
样    貌:83(23岁,湖北妹,下巴尖尖,唔系好靓果只,但绝对顺眼)1 D  t8 @- U2 u+ I# L
身    材:79(156cm,皮肤滑算白,整体好平均)6 S. F7 ~2 L) D
态    度:95(第2Q做到落钟为止,好顺得人,你想点就点,健谈)
+ F; b4 o1 b1 k9 d# U# n4 L0 o吹    功:80(KJ唔会用手CHOP你JJ,无齿感,DL时间稍微短)# J' l. ^2 i+ v. K% }0 W& Y: S$ b
性器官:85(RT要锡吓先突出,B杯竹笋型好弹手,B紧阴部唔粉唔黑)- q$ O2 `+ L" p% x8 E; t
性技巧:88(尤其擅长骑术,第2Q完全系距搞BL)1 w3 J% R2 }" x$ H
性反应:90(叫床声真,2Q都系水份充足,唔似其他JS要加润滑剂)

% T  N3 T( O7 M  Y, N* e; b) {$ {) g) P- N+ ~: B; e6 N
平均分:86.25(比较满意)
, z& ]8 }) q& ]5 N
  f1 V9 l. N  x; M去片啦!
; b& R" j9 D2 j! c5 L
7 R+ X3 V8 F- |更多精彩,回复睇另外15张图,多谢阿ben赞助内外景图和568号JS图。* S/ W1 P& o/ ^5 _0 F8 A+ D
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
7 i" J; M2 J1 e: L, m
7 J- H, X' {* D( z
. J7 a9 T" S' e8 L, c  ]7 A( n+ e

9 z4 o- m: r% E- F2 H& [

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

哈哈,估唔到响尼边见到你。  发表于 2013-3-2 14:56
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐

$ W: O1 Q: e/ N( T- \+ W1.岸尚水堂       地铁南洲站B出口对面或C2出口 369元一次KB 469元两次KB 早班:128(红牌)、8(13509288459)、16、18、75、90、92(深喉是亮点13724850093)、118、186、199;夜班:123;不确定早班及夜班:1、10、20、28(13826157236)、30、56、62、69、80、82(13428892738)、102、103、111、138(长腿)、160、168; 郭总经理:18925141444 2海之洲   南洲北路 半套 475元两次KB 小蒋:18320169103 连美怡:15818898574 罗部:15818199522 刘小莉:13512727993 郭经理: 18819219875 邓部长:15986321734 微信:hzz15920865557 夜班:953(尝试)、356;早班:326、331(翻版林志玲)、992;不确定早班及夜班:930、308、377、360(吹功了得)、906、907; 3.HD水疗  白云大道体育馆北门 半套338元 COCO:13711493838 4.粤明  东晓南 半套 三百几 龙部:13503080211 不确定早班及夜班:3(红牌)、9、23、28、31、32、36、38、66、69、81(红牌)、91、96、99、101(红牌)、102、108、121、128、161(吹功一流)、169、186、299; 5.永泰国交天池   永泰地铁站A出口 半套338元 13808829607 不确定早班及夜班:668、172(提前一两个月预约) 6.威尼斯水汇   黄边地铁站附近 半套369元 胡经理:15088070017 不确定早班及夜班:11、21、109 7.夏威夷国际水汇   白云区三九脑科医院旁 半套398元.419元 陆  芳:15013301402 唐  佩:15013301565 8金日   江泰路地铁站B1出口 半套  298半套 不确定早班及夜班:239、268(大红牌) 9.尚景(蓝柏湾)    三元里岗贝路 全套468元 黄部: 18588590809 不确定早班及夜班:388、390、818 10.水伊方  珠江泳场7天 全套578元 黄部:13016019988 罗部:13539859050 去前要预约198、138、50、82、66、128、121 11.银星  宝岗地铁站旁影院小路进入 全套468元 13533533778 早班:18、66、12、55、56;夜班:28、26、7、1、6、20、31、36、63、65、83、89、95、96… 12 .大汉   林和西横路63号新天希尔顿酒店旁边的7天连锁二楼 全套468一枪  .568两枪 87568879 不确定早班及夜班:90 13.东海     海珠区石榴岗 半套360元 不确定早班及夜班:80(红牌中的红牌)、92、9、22、66、100、10(红牌)17 14.凤阳   海珠区江泰路 全套410元 雅琪:13512716842 不确定早班及夜班::858(韩式红牌)、838(韩式红牌)、810(韩式红牌)、38 15千豪酒店    江夏 全套 微信及手机:13593745274 不确定早班及夜班:109 16.新乐轩   赤岗(卷烟厂附近) 全套468一枪 李部长13642745443 田部长:13268287287; 早班:91;夜班:22、99; 17.盈泰   海珠区聚德花苑附近 全套528元、698元 钟部:13288496842 罗部:13202099866 早班:163;不确定早班及夜班:18、86、868; 18.月都城     金沙洲 全套438元 张部:13802515236 预约才有服务,不确定早班及夜班:1、32、50 19.足安堂    宝业路 全套268元 不确定早班及夜班:138、168 20.金丝    东风东路丝绸大厦 全套515元 刘部长: 18620806164 只做熟客 21.雅乐淘越华路广州大厦5楼 全裸飞机 22.育泉 较场西 飞机318元 莲部或顾部:13650841317 不确定早班及夜班:55、65、68、82、88、97、99、100、101、116、122、126、130、138、160、162、168、180、182、188、190、191、196、198、212、262;红牌:160、233、268;黑牌:299;晚上6点及8点走秀,可以记号码。 23.玉清池水疗    农林下路新裕大夏3楼 飞机328元 小  敏:13533955367 报2790介绍;不确定早班及夜班:180(推荐)、228、236、266 24.金诗玛水疗    广州大道北怡新路125号  梅花园B出口 飞机338元 张经理:18218224206 25.客家王    广州大道北正佳酒店旁 半套338元 张  琳:13611474422 26.王子休闲会所    大石人人乐超市旁 半套388元 部长:13326401621 199(红牌13119532698)、189、115、109、112 27.新广北国际水会  齐富路易恩廷酒店4楼(葡京酒吧楼上) 全套415元 许部:15013035093 28、30、43、66、6、62 29.画廊SPA     寺右新马路长城酒店5楼 飞机330元 田经理:13826473846 102、138打算
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐
% {  n% {& a, A; e0 u
本版积分规则参与/回复主题        ; I/ d5 r- M4 m" W3 Y
收藏本站开启辅助访问7 @) K7 K$ u$ J7 w! R1 N
3 y5 T8 ^" y4 P! j# F9 P
4 I8 z  P  N$ M

+ L" n4 ~  f* ?2 C1 a
9 F2 y7 W3 \! V' c+ U) J" ^  ]# i; k

8 L* D2 D  A/ X7 x6 I
" E; O( p& W( y$ B" c  Y4 s2 ]0 V; ^' ~
3 t$ Q$ g7 A; a7 w
3 b4 ]( w0 R3 v' X, K: y5 h6 d

5 }( E9 g! n9 g( W; m7 ~  @7 b

* d' k9 q- D/ _/ ]# u3 {
' y9 ]3 E; Y5 m% Q! l) s% v: ]" {2 e! {
- o7 g6 F% M5 G
' v3 B4 d9 o' V2 i
1 Y+ L9 j; _  k7 ?1 J

' r/ `5 W  B9 M( e; m7 Y& Y% H) q! N3 S% m3 |
) i- M3 m9 X: W& H- \9 A

/ A$ h* F) P1 z8 C! y
4 b  s1 ]) ~5 [: ~8 ~6 }2 J
+ ]8 C0 M1 c4 X' M% w) c6 ]3 G6 `2 z* g1 k- l
1 v% A; D: k5 |# `
" c. q! m  K; O' `0 `9 K+ G& G' n# Z
7 {+ Y% j. m; [7 @! T0 ^
4 J8 P5 Z4 `7 G

y2 `% c0 f$ N$ M! z" o5 Q: k/ ]+ k4 p4 J' F

+ t9 Q0 H" K6 C7 O
1 w; w3 Z: C# f
6 v5 d- B, a# ^1 ~3 t- w
( C- H7 q  d+ w5 M/ i8 s  ~7 v4 N" l2 Q5 l  g3 ^

& c0 k1 ]* C8 ^0 J/ d$ [9 W
: h7 O0 w, R  U* v/ u5 H2 ?3 u0 I/ S. K; F! Q% n, `

7 C0 }3 [0 L7 i9 X2 a
0 _& J: {: |: O9 s8 a; m* T% y, D; A9 S5 }- f: @0 J# u) d
- l3 \" @8 a+ t4 n
" k. @( Y" Z, q  c
. q4 s; }& e7 W2 g1 {0 ]" ]

6 j; v6 t9 C. C5 e& Y7 y) ]" F) t, K
试水者 在线 |我的 |设置 |消息 |提醒 |退出( k) S. z. ~/ i% ]: I6 g
: P8 p, u( }1 r4 H3 ]" B: h6 H快捷导航- l0 g0 K4 g- f  x. d7 R% k
首页蒲点资讯交流▼体验▼靓照交友管理( `) T( ]7 l9 @( d
$ B/ `. v8 p6 E2 r& s" r4 g

" h, P1 j( _6 m. y* p6 i$ }1 p& N. Z/ k3 J: h6 D
# C; J2 c3 c; [  A3 p$ I6 b3 A

% C5 Z0 K) R2 O7 y- _) U4 ]$ N; [* J; M9 J* N4 P, g

% p5 G1 \' w" U4 Z6 z2 ^9 a$ Q( _# I, g, [2 S

5 P: w4 \3 S; I, s; B5 a( I" h/ A
; R4 y* X- \6 X9 |$ ^3 N
! g9 O4 P3 H7 Y
% J1 G: a: [7 K, g1 }! C2 _
; f% o4 T' @# o, Q' S" B5 W: x6 m( q% c, z4 I& h! H8 _
0 b: h3 P  L0 t0 k1 ^: O/ ]4 g
3 G' m4 `. F4 l# k" D: k" P& \' z

8 P  l* W; v- L3 j. D1 Z5 V: G* h4 y! }' o
' w2 a. ?/ G2 ]
0 h- a9 ?6 L4 ^! J1 u. }0 N8 U
8 G2 c$ [2 E" D: ]" O1 r; ~* l
( s! U2 }4 h/ G; K: t' o# |( R
, M1 k# U" U$ M/ \, Q" C4 j8 n3 b3 d* y

]1 ^8 @& C9 T
! O. U8 n4 I* y3 F; {) l  ]/ x& w% T  z$ j# S) }

/ A2 o2 [  g* [# ^! V9 w* H) O( [$ B/ Y, A1 D" \

0 W8 M9 _  A5 ?  S/ Z( v3 o0 D/ s9 A. D, t  [9 H
+ Z5 h3 q& ?' D/ E
" f) |' s( j! J" T# g6 C' w3 e  p
/ {- j/ Y3 M; V/ y3 F$ L
4 s2 I$ W0 x) f3 l; B8 @1 C3 |( z
0 i% Q5 F; v9 ]- I9 \
+ G8 E# J3 c! K2 O

8 c: T' N- D  U1 Z% l" R9 R+ W6 L* M8 U' L3 h6 W
" g9 I% c7 E  u1 e7 @( e

" }+ L6 x) z9 @8 k, w% P2 U
$ t! Z- k$ M; y8 Y, a- P* H, b* u; K3 u0 A
5 ~# C% E3 Q: }3 e' p. l1 h

9 U1 ~; y- w3 K( Q/ M* o" j% f
" B9 B6 X% r4 K& ~' X) V" y& q! H( n6 A* U  ~- G
" F# R8 B+ P8 C7 j7 B) p- b0 W0 Z  d

5 G& q8 N$ l* l* N/ O
) J" H" V  Q# Z9 @, B9 o; t0 u) T! v" s' Z: M3 _% q6 Q; ], k! x

9 P2 O+ i& @$ R- ?
$ g+ W8 H) t0 r: m* i
8 F! s4 j" w0 A* p6 D+ j2 Y" W  {9 j7 _" g2 f- N% V  D" U

0 C! S$ w) H8 [- A& o# i- ]8 A+ F6 F) J' N1 w$ R0 V

; y" D, {3 U3 f
5 _; E: X5 m' O1 f) [; G, ^, g% b. g% q: C

5 `4 N$ v$ i5 n; b: R+ {8 Q- @: h8 b- X, v; l9 O! `

4 n" e% E8 R; `( h9 G+ O6 ?3 B, B  h* _' D0 B  H! S
8 X! F- Z6 n% i
/ c4 F$ L& b* V$ `' q5 A" W

4 r2 c3 b# h& _. U  B4 \) x6 Q4 L
' z+ Y4 X" n( \; t  M& x( N4 d! u/ d2 W* [/ m8 Y
$ w1 @, {7 S  {- @; q: T& D# k% a5 j

1 j* L2 U; \5 T5 K
1 n- k+ X- F+ x9 V" J$ X! _! t/ u* z8 A) I" b6 X( n

: n: c, Y0 L9 W8 l' ~% s5 N+ \0 y1 e- Z1 p* _% w: l
2 G( O; H% w  [$ h; W

+ u7 s- d9 q" Z7 Z- s* b
7 u* @2 \$ w7 j0 W/ C6 W, L
. }& c  ^. D8 c* X5 Y
9 D$ l- L! @; C: k7 g6 ~2 }" d
# V/ m0 A; P  w* S请输入搜索内容/ Z" `6 v1 M( t- I* i! }! s% w  |
7 ?- Y" U8 H( M1 T- @  ^1 C搜索       
. U1 t9 q; x: a4 {6 D( f+ g»首页›广州桑拿论坛›体验点评›tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志 ...
! Q% q% {) F, E12345678910... 51. \% x2 }0 r3 t6 x7 @4 x
13 b' ]* C# c: \0 H# y
/ 51 页下一页1 [9 R7 M$ m5 \4 Z# M! j7 o
返回列表发新帖回复) ?1 X7 ^3 i$ o4 i
* @, c/ w: m$ U& F1 y打印 上一主题 下一主题 [东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎     [复制链接]
9 P$ ~( H) k; @) Z6 Z: o6 \# N) ftsl1 G4 ?, `7 ^5 Y- J) W; t9 F: Z- S
7 l6 Q+ Y8 b, j
( t4 y* s- I$ \+ @' k1 W7 _; K主题       
4 C& P( W% h6 Q; _, M5 u7 L% m3 u153 D! v; `1 M, W2 {3 u! ]9 w2 z* I
帖子        0 J: v) F+ T9 B" X  v( K# u8 z( Q* \! ]
3 b, j  ^9 B% }! Z8 V2 w& v积分2 T+ B" ?) F/ I/ I
注册会员
0 \% s. N; S/ I5 GRank: 26 P8 J8 [+ E" E# i9 P( r& v
积分2740 I  z( }0 A% S# z
发消息       
+ u* u' B: I1 w  c电梯直达( O: u( ?8 y# {# l1 s! L
跳转到指定楼层 1#, ?4 ?$ L- i% \9 m
本帖最后由 tsl 于 2013-7-10 16:41 编辑8 f2 q+ E4 o5 w( O9 q7 p9 c6 U  U
7 J1 k# V: X. v1 \
  t7 k) K' W: M7 z) {( S$ B# n1 \; z8 S7 B" q2 G: `
                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻)6 |* ~( W  A+ g/ |

5 N! s/ z, K4 K4 W; h( a1 F     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。1 W; X7 j8 ^5 n( c4 W
    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。
1 A2 }4 G. m$ d2 e    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。
$ }# z; D9 I2 V+ b+ j    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。6 c1 v( V# |9 J1 u) }" J+ m
8 u- F1 B, _* o. O8 u7 O3 K    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。8 b: Y5 n5 |8 Z2 z: n0 y$ {
    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?5 Y) g8 m, I# o5 v
                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考)! t/ |. S. |2 P& W& _! M9 c# F' r& ^' C  {9 ], R
. ^$ Q4 @' v  Z3 c) M5 U) \7 ^4 T5 ?" L. I8 b: I3 b) t6 O( m
全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)
6 {1 C5 h" |' I( p! Y. u环    境:
沙发梗系自己坐
不错,谢谢分享。。。。
不错 不错 楼主辛苦
谢谢楼主分享!!
幸福
感谢楼主分享。。。。。。
不住伸手抓去,
不顶不行啊 实在是人才
thank you very much!
本聊的DD,
亲密无间正常举行亲密无间正常举行
真不错
fvjdhfjffkj
打酱油路过,礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
教育厅的模式
这个很不错啊
,隔离又见到汇美,都系唔过去啦
最新图文