搜索
楼主: tsl

[东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎

楼主大大好人
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!

/ B, T2 b$ Q! t' J9 M本版积分规则参与/回复主题        - c$ h% d; \0 S( b, B" }- X7 h
收藏本站开启辅助访问2 W; ?6 u: Q' d

/ p! V4 \  z! ~1 F6 }& D- ~) b4 t- W

0 ~# E4 a2 x( H& u" X. J1 I( W2 [9 a9 o; g+ r. ^; V

" @9 d- @: W8 m& `7 E) k; @# }  z# z4 n: G/ M
% C% E8 _2 X2 e, }" v1 o6 K9 y5 e
* _0 Q+ a2 @- c6 d1 c
/ |) A, |. ?6 i

% g) g. B: W$ Z. H1 b7 i; y, G
/ g: r. t8 V6 e0 r% K' ?  T" r+ K1 Q  f- O9 A- b
8 h' z8 S: X4 J, G
' q9 {( V: C) ]4 a, n0 j2 L3 X
$ |/ M' d# d5 E$ M; d2 `; L* A

; r1 }3 u7 G- a7 G! h, y" u1 E. o& W; B  v! O; I) ]# z

7 v! ^  ]3 S7 ]5 G6 \" G: ^. J0 h* f" v" h" ?! I  @

0 ]3 h0 g7 o: n( c" J" Z1 Z# J# H/ U0 |9 d1 c6 P  l
- X9 \! J  M: p
5 y" z6 f! w! S4 F, k
& c) B4 _; }( Q! H- k

: g1 E8 a+ b0 r% C# \9 ~+ s- F2 _" u. V) j; j/ m* F, O- b. z

3 h: M2 ?* _6 b) r1 Z% y
8 M0 P# A2 `2 W$ m' |; x8 m# w/ h: ]2 Y1 R* x- x; V

% F9 J0 L5 I. s, h& z" Y% Q, J
3 g( V6 y2 v+ X* B0 V
+ o# Z' ~8 O9 i: P) D, ~$ f  O# ^: H2 f# ?) ]) P

i0 m3 }  o; j- }  ]5 A5 e. n! M( S
7 o$ t% \# W# t- |: y5 \* L" K, ~* @2 _/ G. T) z

0 z8 L" O; S( G% c& Z' i! a- P' \/ \% [8 M* O
. b) Z) p# `8 |6 L2 E1 H
# ^9 x/ o7 k- q# X6 [* N( ^1 g

1 k( {4 c' @' A" i# S6 Y
7 @' Y9 ~1 D# J' w1 g9 }3 l0 J% ~5 R! t. A
/ r  ?! x) g8 a. u
7 S- N5 j/ v6 Z  O
7 r3 R8 s. x, o) _# |; n% _
  M6 N5 [  H( X  |
试水者 在线 |我的 |设置 |消息 |提醒 |退出! a- @' G% J; w' w4 ~
快捷导航
6 q" }$ q/ w. u: Z8 z8 Q首页蒲点资讯交流▼体验▼靓照交友管理
- L: C6 C1 b2 L3 I7 G4 r
, X0 Y0 {/ C0 A% O: T  X  \
0 r# |5 e# G2 {8 k
' b1 E& ~. @( C* O; c, I7 l+ K; U$ q& T* ^% m2 l) z% k

" A: k% [7 P% X  D0 c5 k; t7 Q2 {2 {0 A9 ]5 w# _; C5 p# T- v3 P
7 Y3 K7 z: `! ^$ I6 o
/ N; T7 ^9 }( z  e2 c
2 {8 G  I, }6 Y" S1 v

0 q& C4 v7 _6 t
6 D9 T: D! O8 @8 |
. i, W/ d/ \0 S: E" _$ T% E/ a0 b* o. f
3 s0 I- I1 a, ^, U! B6 R. g
1 H  z  L( M2 o0 m" e$ G

7 M  P( T# p" V" ^& Q+ |+ X* N$ e  T2 o! D0 J; s

3 D( b6 `) q: V; c5 N/ N+ k& a) t; n! e2 J0 \! Y

: ~" h7 G$ {0 V
0 r+ V) c$ @8 d+ v
( g# b4 ^6 k' S. L4 m/ ~5 J" f' V2 x: c& |  @- A1 ~$ ?4 Y' w( {3 ]

1 H+ {% t+ Y* T
* e2 w/ ~3 [* @: e5 i/ w) j
8 q3 T- r5 E" ^( G# v# {: k" X
; }7 Q+ o3 W5 E2 N
1 S. ?; g9 Y  A% J( P! Q
+ y5 B5 t5 i# G# H0 }( Q
. j" ^6 x& [9 X* Z8 k1 F4 j8 n, s3 A" t8 z" a. y( ?
9 w6 z5 w3 F; I# r4 R: E0 b2 i3 Y# \

9 b" l: X2 {+ Q7 F7 g/ G8 J9 T+ G" n* c% y, x
9 R2 E8 l6 s2 Q: R: C7 W
  f# Z+ [) N2 k. T/ U  s) X- s

) O  {- n* @- o5 p0 [3 l: S' z  Y' i

& t/ v+ N% n4 g- z
+ u8 o" p  H5 A" R' b% w, L) a2 w% b( f: R( a8 ~4 }7 v
- j4 L1 @- |* i" W# Y

) ?* n! G: F5 h
. b" m( o: J8 P& n' U& M  e5 H' A7 ?2 N' [: Z: o
3 i1 ], U1 H* i3 q4 x5 o: r# q' \7 f
4 M. J: O) \/ u' r. w: b

2 V- [# h* t" \; E
$ d$ b0 k: T1 B5 P9 \) g. k5 n! S1 y6 i, J: n3 }; h" o! I$ ?9 ?7 s  A

8 \: |* `( I) Q3 u$ K% a4 l: n6 M) z( g( ?: U/ Z8 i. i) I
, d% }; R& d2 ^* ]9 H( b5 S$ z
) ^7 _9 _% \! [% `
3 g: V9 n' I9 e* G. G
2 i) U4 S8 W1 h( z& B
  d) B2 f7 y% A
- m9 W1 U/ `: F* \+ j0 K+ E
  e! V3 N8 @) X4 v5 j7 z

" F9 X, B8 j( X- g. I. n) U8 Y5 [; A4 `0 E# a

" U0 G/ r+ D, G8 u; p8 P: R
0 p# A8 ?3 x* U# ], F
' w5 _$ q1 h. j
1 w, e' q2 \+ L" d5 Y; ]4 w
, @% j: _( D5 @& |5 a, J& Z
; C9 i) n) @6 d( A  ^  h" a0 a) l( H. E% X

, E. N2 k* ~  M% x( P! J5 S! o2 B9 l; C+ y/ w. P5 n

! x  K! X' ]4 I) K- L3 K/ y# _- g

: T) {; `6 [1 |
& G9 R; ]8 z2 d! @& [# v/ N
7 O# B* m- Z0 o1 n/ o* s5 T# X2 K% }7 n
8 O6 |- R( J( q' K

7 r3 D- e$ X+ x1 I8 f7 J' E6 v! Z% c1 l

( y" g+ G" w3 P3 O请输入搜索内容
; R+ \$ }7 r7 s& t帖子% g, W! s1 w9 n. Q3 y& s' S  d
搜索       
1 T) F7 U% J( |6 \9 }. G9 v»首页›广州桑拿论坛›体验点评›tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志 ...; h  J# `0 S( ?: U' h" X# _
12345678910... 51
  L$ J: Y) n, U& P2 H1
- D! g- p+ r# }+ d+ i3 U / 51 页下一页' w) V4 r/ [; ~4 _" M
返回列表发新帖回复" s' c. R0 Z( l1 t
查看: 32421|回复: 10191 V4 {) I5 f% p# G2 w/ x  z- X
打印 上一主题 下一主题 [东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎     [复制链接]
( P/ x- Y' @5 s9 xtsl; y5 f7 g) U8 B
8 D% I0 @7 l: J6 u
2, i6 g$ c4 F& _5 f* e
主题        * E( N) J& n% `- S- H
1 Z+ t2 Y+ A3 E2 {2 b9 X# D帖子        % h  @. A( I' ~& O1 R( G4 ?
274- y6 B) n. ~  E6 V+ n9 z  h
& p$ ^7 g, H" u4 ]# C/ ]' S0 a注册会员+ l1 I2 K2 J' \) D2 o) \; i9 @
积分274
3 _* w- g5 O6 A0 r* p2 P发消息        " j" Q+ ~" p4 p8 J6 q( R4 j) `+ k
电梯直达! m0 q7 ?2 u0 _+ J. S& Z4 X
跳转到指定楼层 1#
4 B1 b  M$ V3 t! `( o; o( ^; {0 ~ 发表于 2013-2-25 14:47:51 | 只看该作者 回帖奖励
  Z! `: M' h; U& w' G8 h! u本帖最后由 tsl 于 2013-7-10 16:41 编辑6 [1 I# ]. A% k4 E
7 J1 k# V: X. v1 \
1 S  ]  e, l  ~& D* k; M, T7 R$ \
                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻)6 i! }& e2 @% G; y7 J+ q
; Q" O7 K4 u+ @6 E+ T- s, {; c
     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。% X5 l' \! J9 y, c
    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。
+ S  p% \$ t/ Q+ J    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。
8 K( r; C3 J# I: J' c: _    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。6 c1 v( V# |9 J1 u) }" J+ m4 K0 l3 K- ^. G. K
    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。
; a3 s4 Q3 S/ S* t/ ^    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?: O& h, t3 t! j) I6 Z1 s8 ]2 s
                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考)! t/ |. S. |2 P& W6 ]) U' R' N, j7 L3 d
. ^$ Q4 @' v  Z3 c) M5 U) \7 ^2 V9 _4 m9 B/ E8 l6 _7 \
全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)4 ~) x' Z' I9 i. c. x
环    境:
唉~生不逢时,错过晒啦
推荐 xiebiao123 2017-7-30 10:12:00 推荐 whm998 2016-9-21 08:26:44 需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了以前,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪   推荐 打火机56 昨天 22:30 以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了以前,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪
哈哈哈哈哈哈哈哈
19-8-7 00:23:50 要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了以前,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪
在好看,的时代
$fffffffffffffffffggg
记一下李依依估计已经洗了呀
不顶不行啊 实在是人才
时间太久远了。。。
谢谢分享
ueusbvaisojdjcis
运气真好
感谢楼主分享
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
最新图文